Skip to main content

Veelgestelde vragen

Gemeenten

Hoe kan ik samen met jullie een opleidingsplan maken?

We gaan graag in gesprek over de doelen en wensen van jouw gemeente en stellen op basis hiervan een opleidingsplan samen. Het afnemen van losse opleidingen, trainingen of workshops is uiteraard ook mogelijk. Neem contact met ons op via mailadres [email protected] of bel ons 0346 583070.

Is maatwerk mogelijk?

Maatwerk is zeker mogelijk. We kunnen het opleidingsaanbod aanpassen aan jullie specifieke situatie. Indien gewenst kunnen we een meerjaren opleidingsprogramma opstellen.

Kunnen de opleidingen ook op eigen locatie plaatsvinden?

Deelnemers zijn van harte welkom in ons opleidingscentrum in Utrecht, waar we beschikken over diverse opleidingslokalen en een dojo. Het is centraal gelegen in Nederland met gratis parkeergelegenheid voor de deur en goed bereikbaar met het OV. Wil je liever de opleidingen op eigen locatie verzorgd hebben? Ook dat is mogelijk.

Hoeveel bedraagt de btw?

Voor alle opleidingen geldt een btw percentage van 21%. Bedragen genoemd op de website zijn exclusief btw.

Heeft het BOA Opleidingscentrum een registratie en/of keurmerk?

Het BOA opleidingscentrum is geregistreerd bij CRKBO, dit is het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Als opleidingsinstituut voldoen we aantoonbaar aan de kwaliteitscode, wat beoordeeld is door een auditor

Deelnemers

Hoe kan ik me aanmelden voor een opleiding?

Dat kan eenvoudig door een mail te sturen naar [email protected] en aan te geven welke opleiding je wilt volgen. We nemen binnen 2 werkdagen contact op om je te informeren over de mogelijkheden.

Wordt iedere opleiding afgerond met een examen?

Veel opleidingen worden afgerond met een examen, maar ook door een beoordeling van de docent. Na afronding van de opleiding ontvangt de deelnemers een certificaat of bewijs van deelname.

Hoe gaat het aanmelden voor een examen?

Als een opleiding afgerond wordt met een examen, dragen wij zorg voor het aanvragen van een examen, bijvoorbeeld bij het Exth of de Politieacademie.