Skip to main content

Opleidingspartner
voor gemeenten

Samen zorgen we voor goed opgeleide BOA’s

Wij willen een belangrijke bijdrage leveren aan de professionalisering van het BOA vak. Dat doen we door startende en ervaren BOA’s op te leiden met oog voor de praktijk en actualiteit. Met ons opleidingsaanbod zorgen we ervoor dat BOA’s altijd up-to-date zijn. Samen brengen we graag in kaart wat de opleidings- en ontwikkelingswensen zijn. Dit vertalen we naar een (meerjaren) opleidingsprogramma op maat.

Maatwerk en flexibiliteit

Bij het opstellen van een (meerjaren) opleidingsprogramma kijken we goed naar de omvang van de gemeente en de gewenste opleidingsfrequentie. Wij hebben ons eigen opleidingscentrum in Utrecht, maar kunnen trainingen ook op locatie verzorgen. Afhankelijk van de groepsgrootte bepalen we samen wat passend is. Naast een vast aanbod van opleidingen, trainingen en workshops om uit te kiezen, is het ook mogelijk om een training op maat te te ontwikkelen.

Het BOA Opleidingscentrum

Het hele aanbod onder één dak

  • BOA Basisopleidingen
  • Expertise opleidingen
  • Permanente her- en bijscholing
  • Trainingen en workshops
  • Teamontwikkeling
  • Praktijkbegeleiding
Bekijk ons volledige aanbod
Hoe kunnen we helpen?

Opleiden zonder risico’s

Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers. Wil je bijvoorbeeld zij-instromers opleiden maar niet de risico’s dragen van ziekte, uitval of disfunctioneren? Dan kunnen wij gedurende het opleidingstraject de medewerkers in dienst nemen en detacheren. Zo ben je als gemeente altijd verzekerd van de beste mensen!

Manager talentcenter petra van der weijde mball

Petra van der Weijde

Directeur BOA Opleidingscentrum

Bel of WhatsApp: +31 658771513