Skip to main content

Meerjaren opleidingsprogramma

Duurzaam kennis ontwikkelen

We zorgen dat BOA’s de volgende stap maken, zorgen voor de verplichte her- en bijscholing (PHB) en voor brede inzetbaarheid van BOA’s. Samen brengen we concreet in kaart wat de opleidings- en ontwikkelingswensen voor teams zijn, welke thema’s actueel zijn en waar de expertise vergroot moet worden. Verloop en consolidatie van in- en externe competenties kunnen mee worden genomen om een duurzame koers over meerdere jaren in te zetten, juist met borging van inzetbaarheid meegenomen in een flexibel plan. Dit brengen we samen in een meerjaren opleidingsprogramma.

Maatwerk en co-creatie

Bij het opstellen van een meerjarenprogramma kijken we goed naar de omvang van uw organisatie en de gewenste opleidingsfrequentie. Wij kunnen alle trainingen op locatie verzorgen, maar ook in ons eigen BOA opleidingscentrum. Afhankelijk van de groepsgrootte bepalen we samen wat passend is. Naast een vast aanbod van opleidingen, trainingen en workshops waar u uit kunt kiezen, is het ook mogelijk om een training te ontwikkelen specifiek voor uw organisatie. Ook kunnen we ingezet worden op het gebied van teamontwikkeling en het geven van loopbaanadvies.

MB-ALL als opleider

Het hele aanbod onder één dak

  • BOA Basisopleidingen
  • Expertise opleidingen
  • Permanente her- en bijscholing
  • Trainingen en workshops
  • Teamontwikkeling
  • Loopbaanadvies

Lange termijn kennispartner

Naast PHB wat al een vaste cyclus is hebben we binnen het BOA opleidingscentrum kennis in huis, kennis die we delen en inzetten om organisaties te ondersteunen. De manier van schakelen binnen een meerjaren opleidingsprogramma kan flexibel en afhankelijk van wisselingen in de samenstelling van de teams. Dit zorgt ervoor dat juist de stip op de horizon centraal staat en ontwikkelbehoefte daarop afgestemd blijft. Een belangrijk aspect van het kunnen bijdragen aan veiligheid en leefbaarheid.

Hoe kunnen we helpen?

Goed opgeleide, breed inzetbare BOA’s

MB-ALL is uw partner bij het opleiden en ontwikkelen van BOA’s. Met ons allround opleidingsaanbod zorgen wij ervoor dat alle BOA’s binnen uw organisatie altijd up-to-date en breed inzetbaar zijn en dat u aantrekkelijk bent en blijft als werkgever.

Kitty Koot

Senior opleidingscoordinator

Bel of WhatsApp: +31630817566